Funderar ni på husdjur?

Ni som med många andra kanske funderar på husdjur? Det är bra, tänk igenom detta noga då det är viktigt att ni är säkra på hur ni vill ha det. Även om det ser väldigt mysigt ut med både en valp och en kattunge så kommer dessa söta varelser att växa och behöva omsorg.

Läs på hur det är att skaffa hund och katt innan ni gör slag i saken. Var säker på att ni kan ge dessa det hem som de behöver. En hund kan leva upp till 10-15 år beroende på ras, en katt kan leva längre än så. Är ni redo att ansvara för dessa under den tiden så är ju svaret jag på frågan att skaffa er husdjur.

Se till att ni har allt som ni behöver då ni får hem er lilla telning. Skaffa de försäkringar som behövs och se till att skapa de rutiner som behövs för er hund eller katt. Det gäller att ni vänjer ert husdjur så som ni vill att de ska vara. Katten ska lära sig att gå på lådan om det bara är en innekatt. En hund ska bli rumsren och lära sig att gå i koppel med mera. Det finns valpkurser som man kan välja att gå för att få lära sig mer om hur allt fungerar.