Något smått och gott till hunden

Visst älskar du att pyssla om din hund. Hunden sägs ju vara människans allra bästa vän och nog känns det så. Det är mysigt att gå på långa promenader tillsammans. Eller krypa upp i soffan och gosa medan du tittar på teve.

Roliga aktiviteter

Din hund är troligen din bästa och lojalaste vän, därför är det värt att unna den något extra gott. Du kan skämma bort din hund på många olika sätt, för det första är den dagliga stimulansen oerhört viktig. Gå ut på promenader, träna hunden att spåra och lek med den så minskar du risken för att din hund blir understimulerad och uttråkad.

Bra kost

Du kan också skämma bort din pälsboll med riktigt bra och näringsriktig hundmat. Om hunden får i sig alla viktiga näringsämnen som den behöver, mår den också bra vilket borgar för en lycklig hund.

Det lilla extra

Precis som vi människor tycker om att unna oss något gott ibland, kan du även låta din hund få lite gott och hälsosamt godis. Vill du göra ditt eget hundgodis, finns det massvis med recept på nätet. Känner du att du hellre lägger tiden på att umgås med din hund så kan du lika gärna köpa hälsosamma färdiga snacks. Surfa in och få mer information online.